NAPOLITANES DE XOCOLATA:
Ingredients:
-Una massa de pasta de full
-Xocolata
-Un ou
-Una bossa de fideus de
xocolata
Elaboració:
- En primer lloc traiem la pasta de full del seu
embolcall, que inclou un paper que utilitzarem per el forn.
- Apartem la safata de moment i agafem la pasta de
full i l’aplanem una mica
- Tallem la massa en les dimensions necessàries, tenint
en compte que l’haurem de doblar més tard
- Anem posant xocolata al centre del nostre rectangle
i dobleguem la massa primer per un costat i després per l’altre i premem
on els dos costats s’uneixen
- Ara batem un ou i amb l’ajuda d'un pinzell, banyem
les napolitanes amb l’ou i empolvorem els fideus de xocolata sobre elles
- Ja estan a punt per posar-les al forn. Les introduïm
a sobre de la safata amb el paper que prèviament vam apartar i posem el
forn a 200 graus
- Les deixem 10 o 15 minuts, fins que veiem que es posen daurades i al treure-les, ja tindrem les nostres napolitanes preparades per menjar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada